Hats / Scarves

(0 products found)
Zie het koude weer als een kans om al deze mooie items te kunnen dragen! Als je investeert in goede mutsen en sjaals die bij je trendy jassen en gehele looks passen is die winter helemaal niet zo erg. Warme sjaals in elke kleur en opvallende mutsen en barets zijn musthaves. Niet zo'n mutsenhoofd? Ook de fisherman caps houden jou lekker warm!
Filters
BUCKET HAT CAMEL
Add to Wishlist

BUCKET HAT CAMEL

Special Price: €12.99

Regular Price: €17.99

  •  
  •  
BUCKET HAT BEIGE
Add to Wishlist

BUCKET HAT BEIGE

Special Price: €12.99

Regular Price: €17.99

  •  
  •  
LOVELY HEADBAND PINK
Add to Wishlist

LOVELY HEADBAND PINK

Special Price: €4.99

Regular Price: €14.99

  •  
  •  
SWEET POMPON BEANIE PINK
Add to Wishlist

SWEET POMPON BEANIE PINK

Special Price: €9.99

Regular Price: €17.99

  •  
  •  
  •  

Uberhip de kou in met onze sjaals en mutsen

Oh, oh, die koude dagen. Daar hebben we er in Nederland helaas wel een hele hoop van. Daarom des te meer reden om ervoor te zorgen dat je er super fashionable uitziet met een hippe sjaal en muts. Dit zijn echt van die accessoires waarmee je je winterlook kunt pimpen. Wie heeft er ooit gezegd dat winterkleding saai is?

Varieer met sjaals en mutsen

Okay, je kunt misschien niet iedere dag een andere winterjas aan, maar varieer dan gewoon lekker met mooie sjaals en mutsen! Heb je een heerlijk teddy bomberjack? Combineer dit dan met een leuke pompon beanie en een simpele shawl. Of ben je meer van de klassieke look? Dan is een headband echt iets voor jou, zo blijf je classy maar ook lekker warm. Of heb je eerder een wat stoerdere stijl? Kies dan voor een mooie fisherman’s cap. Whatever suits you! Match het met een lekker warme trui, een hippe broek en een dikke winterjas. En top it off met fijne handschoenen.

Winterkleding in alle vormen en maten

Bij Come Get Fashion vind je een uitgebreide collectie aan mutsen en sjaals: van headbands, sailor caps en beanies tot sjaals in vele verschillende kleuren. Je vindt altijd een item dat mooi bij je winterjas en outfit staat. Match je winteraccessoires bij de kleuren van je outfit, of spring uit de band en shine met een opvallende kleur! Combineer, match en wissel af. Zo zal je uberhip de winter ingaan. Cold days, hot fashion. Yes we can!

Join the club!

Subscribe for our newsletter and stay up-to-date with our new musthaves and discounts specially for you