Crossbody Tassen

(0 products found)
Deze tassen zijn er op elk moment van de week voor je! Als je naar je werk gaat kies je een ingetogen crossbody tas en als je gaat stappen of shoppen zijn onze gekleurde crossbody tassen of tasjes met studs, grote gespen en andere statement details top. Houd je handen vrij en voeg fierceness toe aan je outfits.
Filters
LEO MULTI BAG
Add to Wishlist

LEO MULTI BAG

Special Price: €19.99

Regular Price: €29.99

  •  
GREEN DIAMOND BUM BAG
Add to Wishlist

GREEN DIAMOND BUM BAG

Special Price: €14.99

Regular Price: €29.99

  •  
  •  
  •  
RED DIAMOND BUM BAG
Add to Wishlist

RED DIAMOND BUM BAG

Special Price: €14.99

Regular Price: €29.99

  •  
  •  
  •  
BLACK QUILTED BUM BAG
Add to Wishlist

BLACK QUILTED BUM BAG

Special Price: €14.99

Regular Price: €29.99

  •  
  •  
  •  

Crossbody tassen voor vrouwen on the go

Als je een druk leven hebt en vaak belangrijke dingen bij je hebt zijn crossbody tassen een uitkomst. Crossbody tassen hebben een langer hengsel waardoor je deze tassen diagonaal om je heen hangt en je handen vrij houdt! Net zoals de traditionele handtas hebben we crossbody tasjes in ontzettend mooie, vrouwelijke uitvoeringen zodat je niks in hoeft te leveren op het gebied van stijl Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Crossbody tassen hebben wij in verschillende maten, kleuren en designs waardoor er altijd wel een paar zijn die bij jouw persoonlijkheid én outfits passen! Deze crossbody tassen passen binnen de nieuwste collecties en zijn functioneel door fijne gespen, verschillende vakjes en ritsen. Nooit meer zorgen over of je spullen veilig zijn dus.

Voor elke look een crossbody tas

Zoals we hiervoor al zeiden kan een crossbody tas bij elke gelegenheid een uitkomst zijn. Ga je naar je werk en hoef je geen grote laptop mee? Een crossbody tas is handig voor je agenda, sleutels, pennen, telefoon etcetera. Daarnaast staat die tas perfect bij een nette look met bijvoorbeeld een kokerrok en chique blouse. Tijdens een dagje shoppen wil je uiteraard je handen vrij hebben voor al die nieuwe aanwinsten! Je crossbody tasje zit dan niet in de weg en is toch altijd dicht bij je. Met stappen zijn crossbody tassen natuurlijk helemaal handig! Tijdens het dansen wil je je helemaal vrij voelen maar je hebt toch altijd wel wat spulletjes mee. De zakken van je nieuwe baggy jeans volproppen is natuurlijk geen gezicht dus kom maar op met die crossbody tas! Wij kunnen geen situatie bedenken waarin deze tassen niet handig zijn. Zeker hoog tijd om er één of een paar uit te zoeken voor jouw tassencollectie. En dat doe je natuurlijk nergens beter dan hier bij ComeGetFashion. Wij hebben trendy én voordelige tassen en daarnaast kan jij ze morgen al in huis hebben als je voor 22:30 bestelt! Wacht niet langer, je gaat zeker geen spijt krijgen!

Join the club!

Subscribe for our newsletter and stay up-to-date with our new musthaves and discounts specially for you