Flared broeken

(0 products found)
Flared pants zijn HOT en HAPPENING! De flared broek mag gewoon niet ontbreken in je garderobe. Shop deze geweldige wijd uitlopende broeken in de meest spannende prints en kleuren en maak een super fashion statement!
Filters

Flared pants voor girls met flair

We hebben ze al een tijdje in ons hart gesloten, die flared pants. Of niet dan?! De flared broek is namelijk het toonbeeld van vrouwelijke elegantie. De flared pants staat goed met elke top en er is een paar flared pants voor elke vrouw en elke gelegenheid. Tegenwoordig zie je flared pants in uiteenlopende prints, materialen en pasvormen. Wie wordt er nou niet happy van een printed flared broek? Wij van ComeGetFashion hopen in elk geval dat deze musthave ons nooit meer gaat verlaten en zorgen daarom dat jij volop keuze hebt uit de leukste flared pants die de modewereld jou te bieden heeft. En het mooiste is; als je je nieuwe flared broek voor 22:30 besteld, kan jij 'm morgen al rocken!

Looks met flared pants

Zoals we hiervoor al vertelden is een paar flared pants eigenlijk gewoon altijd goed. De flared pants is zó makkelijk te stylen dat je hier helemaal je eigen weg in kan gaan. Toch kunnen wij het niet laten om de leukste style voorbeelden met jou te delen. Fashion is tenslotte te leuk om niet over te praten! Heb je er al eens aan gedacht om over je flared pants een oversized trui te dragen? Dit is een nonchalante en casual outfit die je zowel met een paar stoere boots als met een paar sneakers kan afmaken. Ook tijdens het stappen kan je zo'n flared pants perfect aan. Met een glitter top, body of statement tee ben je al een heel eind. Voeg hier een paar platform sneakers of chunky boots aan toe en een stoer tasje met studs. Kantoordag of zin in netjes? Flared pants gaan super lekker samen met blouses en blazers! Met een paar hoge hakken heb jij écht een bosslady uitstraling. 

Subscribe for our newsletter and stay up-to-date with our new musthaves and discounts specially for you