Rechte pijp jeans

(0 products found)
Rechte pijp jeans is een gewild model na de skinny jeans. Wil je de bovenkant van je schoenen graag bedekken? Dan is een rechte pijp ideaal om de bovenkant van jouw schoenen te bedekken. Bestel vandaag nog en geniet morgen al!
Filters

Rechte pijp jeans: regelrechte musthave!

We hebben de skinny jeans een beetje uitgezwaaid dit jaar. De rechte pijp jeans en de flared jeans maken een enorme terugkeer en wij zijn daar zeker blij mee! De rechte pijp jeans valt wat losser om je bovenbenen en daarna recht naar beneden, voor een slanke maar comfortabele fit. Rechte pijp jeans passen bij alle figuren en zijn dus geschikt voor elke vrouw! Heb jij al zo'n rechte pijp jeans in je kast liggen? Anders wordt het zéker tijd om deze musthave aan te schaffen. bij ComeGetFashion hebben we de mooiste exemplaren voor jou geselecteerd én heb je je nieuwe jeans morgen al in huis als je voor 22:30 bestelt. 

Outfits met jouw nieuwe rechte pijp jeans

Zo'n rechte pijp jeans is eigenlijk een perfecte basic. Je kan nog alle kanten op bij het stylen van je nieuwe rechte pijp jeans. Het ligt eigenlijk helemaal aan de gelegenheid. Wil je je rechte pijp jeans op een doordeweekse dag dragen? Ga dan bijvoorbeeld voor een strak truitje of een t-shirt met een blazer erop. Deze look maak je makkelijk af met een paar sneakers of cut out boots en een subtiel kettinkje. Wil je je rechte pijp jeans dragen bij het stappen? Kies dan voor een versie met een stoere wassing of een destroyed look en combineer deze met een body of een mooie off shoulder top. Rechte pijp jeans zijn ook goed te combineren met hoge hakken voor optisch lange en extra slanke benen. Deze rechte pijp jeans mag dus écht niet ontbreken bij jou!

Subscribe for our newsletter and stay up-to-date with our new musthaves and discounts specially for you