Driekwart mouwen shirts

(0 products found)
Driekwart mouwen shirts zijn luchtig en de perfecte basis voor je outfit. Deze driekwart shirts draag je in de zomer als statement tee of in de winter in een look met veel laagjes. Draag ze onder een vest of bikerjack en met snoezige rokjes en stoere jeans. Altijd in style!
Filters

Driekwart mouwen, vrouwelijke elegantie

De driekwart mouwen shirts ontpoppen zich van basic tot trendy musthave. Deze speelse mouwlengte is een ideale tussenweg. Ben je die longsleeve zat en wil je toch het comfort van dat lange mouwen shirt? Ga voor driekwart mouwen! Deze topper hebben we met een bretonse streep, in verschillende fleurige prints of juist helemaal neutraal. Vul je garderobe nu aan met dit soort driekwart mouwen shirts die jou zeker niet teleur gaan stellen als je op zoek bent naar die snelle maar stijlvolle outfit. 

Laagjes en driekwart mouwen, een match!

Door de speelse identiteit van het driekwart mouwen shirt leent deze zich perfect voor gelaagde looks. Draag zo'n driekwart mouwen shirt onder een slip dress of cami voor een vrouwelijke, trendy stijl. Verder is dit shirt natuurlijk ontzettend makkelijk om even snel aan te trekken bij een sportieve jeans of een snoezig rokje. Zo heb je moeiteloos je outfit bij elkaar en heb je tijd over voor andere dingen. Ook de halslijn is iets om mee te spelen. Ga je voor een driekwart mouwen shirt met een v-hals of juist een ronde? 

Speel met sieraden

Niet te vergeten! Het driekwart mouwen shirt is natuurlijk perfect om jouw mooiste accessoires in te showen. Draag dat ene favoriete horloge of een combinatie van je mooiste armbandjes als eyecatcher. Door de lengte van de mouwen vallen deze items extra op. 

Join the club!

Subscribe for our newsletter and stay up-to-date with our new musthaves and discounts specially for you