V-hals shirts

(0 products found)
V-hals shirts worden gespot bij invloedrijke stijliconen en BN'ers. Wij bieden de leukste shirtjes aan met een V-hals en hebben hiervoor een beperkte collectie. Alleen de shirtjes met een V-hals die er echt toe doen, kan je morgen al in huis hebben.
Filters
CHECKED CROP TOP BLACK
Add to Wishlist
CHECKED CROP TOP BLACK

Special Price: €24.99

Regular Price: €29.99

  •  
  •  
SATIN PEPLUM GLITTER TOP GOLD
Add to Wishlist
SATIN PEPLUM GLITTER TOP GOLD

Special Price: €29.99

Regular Price: €39.99

  •  
WATERFALL SINGLET PINK
Add to Wishlist
WATERFALL SINGLET PINK

Special Price: €9.99

Regular Price: €24.99

  •  
  •  
CHIFFON LEOPARD TOP
Add to Wishlist
CHIFFON LEOPARD TOP

Special Price: €14.99

Regular Price: €34.99

  •  

V-hals shirts: fijne variatie

Yes! De v-hals is een geweldige halslijn voor vrouwen! V-hals shirts zijn net wat spannender dan het zusje met de standaard ronde hals. Het leuke aan de v-hals shirts is vooral dat er ontzettend te variëren valt in hoe diep je die v wilt. Kies jij voor een uitdagende diepe hals of juist voor een ingetogen hoge v-hals? Daarnaast heb je natuurlijk nog keuze in de mouwlengte van je v-hals shirt. Ga jij voor een korte of een lange mouw. Beide zijn klassiekers die je in je kast moet hebben liggen. 

Voel je lekker in je v-hals outfit

Wat wij zo leuk vinden aan al die verschillende shirts is dat je met een kleine verandering een hele andere look kan creëren. Je outfit ziet er weer totaal anders uit als je je standaard ronde hals t-shirt eens inwisselt voor een versie met v-hals. V-hals shirts kan je super leuk combineren. Neem alleen al een standaard witte, iets lossere variant. Zo'n v-hals shirt kan je geweldig stylen op een baggy jeans, of met een strak leerlook rokje. Wat ook helemaal in is zijn broeken met een opvallende print. Deze hebben meer dan genoeg aan zo'n fijn v-hals shirt. V-hals shirts met een print of opvallend kleurtje zijn dan weer leuk op een basic flared broek of een high waisted skinny jeans. Ben jij al geïnspireerd? V-hals shirts for the win!!

Subscribe for our newsletter and stay up-to-date with our new musthaves and discounts specially for you