Vesten

(0 products found)
Vesten adviseren wij om altijd genoeg van aan te houden in jouw kledingkast. Met een opvallend vest maak je je basic outfit meteen helemaal hot. Hier vind je de nieuwste vesten die helemaal in style zijn en jou naast een flinke dosis comfort ook een onvergetelijke look geven. Deze vesten maken alles beter!
Filters

Vesten voor dames, hip in de kou!

Houd je ook zo van een lekker warm vest? So do we! Ook al is het koud, dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat we er niet meer fashionable uitzien. En dat is het mooie aan vesten: je kunt er nog uitstekend je hippe outfit mee showen. Draag bijvoorbeeld een lang wollen vest op een jurkje. Dit geeft een leuk contrast, je ziet er hip uit, terwijl je ook nog eens lekker warm blijft. Ideaal!

Fashion en vesten: yes!

Is het nu heerlijk weer buiten maar bereid jij je voor op zo’n heerlijke zomeravond? Dan neem je een mooi, dun vestje mee. Past perfect in je tas en je kunt het uitstekend matchen met je outfit. Een leuk vest werkt dan ook super als een extra laagje dat je kunt toevoegen aan jouw outfit. What more can a girl wish for? Het is het ideale, warme kledingstuk voor de echte fashionista’s.

Koop het vest dat bij jou past

Je hoort het al: vesten zijn veelzijdig en supergoed te combineren met andere kledingstukken. Ze zijn er dan ook in alle verschillende soorten, uitvoeringen en stijlen: van stoer tot girly en van klassiek tot basic of opvallend. De keuze is reuze. Kies dan ook het vest dat echt bij jou en je stijl past. Zo weet je zeker dat jouw vest gemakkelijk kunt combineren met de rest van je garderobe. Je zult er dan gegarandeerd van blijven genieten. Warm, hip and happening. Zo kun je die koude dagen wel aan. You go girl!

Subscribe for our newsletter and stay up-to-date with our new musthaves and discounts specially for you